Min Kawasaki Lakota 300 vil ikke starte

En relativt kortvarig modell, Kawasaki Lakota 300 først debuterte i 1995 og varte til 2000. Lakota er en sport-utility quad ment å kombinere hurtighet med funksjonalitet, selv om den hadde en tendens til å helle mot den funksjonelle siden. Det har en robust design og en evne til å bære opp til 110 pounds på sin bakre stativ alene. Lakota, som alle kjøretøy, krever regelmessig mindre reparasjoner for å holde den i gang ordentlig. I tilfelle at eierne får problemer med å starte Lakota 300, tilbyr Kawasaki noen feilsøkingstips i sin eiers manuell, avhengig av om problemet er med starteren eller selve motoren. Du trenger:
12 volt, 14 ampere-timers batteri
fuktig klut
Wrench
Blyfri bensin
Tennpluggnøkkel
NGK DR7EA tennplugg
Show Mer Instruksjoner
Starter
en

Vri motorens startbryter til "Run", som starteren kan ikke operere med mindre bryteren er i denne posisjonen. Motorens startbryter ligger på Lakota 300 er igjen styret.
2

Sjekk sikringen, som ligger i sikringsboksen saken mellom batteriet og høyre håndtak, og sikre at det ikke har blåst. En mislykket sikring vil ha en brutt forbindelse i midten. Skift ut med en 30A sikring hvis sikringen har gått.
3

Ta ut batteriet og sjekk alle batteritilkoplingene. Hvis de er skitne, rengjør med en fuktig klut. Stram til koblinger med en skiftenøkkel hvis de er løse.
4

Kontroller at batteriet er ladet til 12 volt. Lad ved hjelp av en separat-drevet elektrisk batterilader hvis batteriet ikke er ladet.
5

Bytt batteriet hvis den opprinnelige er skadet.
6

Prøv starteren igjen. Hvis starteren fortsatt ikke vil fungere, ta Lakota 300 til en Kawasaki forhandler for reparasjoner.
Engine
7

Sjekk bensintanken hvis startmotoren opererer, men motoren fortsatt ikke vil starte. Hvis tanken er tom, fyll på blyfri bensin og start.
8

Kontroller tilstanden til drivstoff i tanken. Ta quad til butikken for å få dem renne og fyll tanken om bensin ser vannaktig eller gummy, da dette indikerer forurensning eller staleness.
9

Påse at brennstoffet springen, som ligger på overflaten av Lakota venstre side, er slått på.
10

Ta ut tennpluggen cap og plugg med en tennpluggnøkkel. Hvis det er brun eller svart i fargen, kan pluggen bli skadet. Skift ut med en NGK DR7EA plugg som anbefalt av Kawasaki.
11

Sett tennpluggen gap mellom 0.024 og 0.028 inches.
12

Bruk elektrisk starter. Om ATV fortsatt ikke vil starte, ta den med til butikken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117372.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles