2006 Jeep Gearing Specs

The 2006 Jeep Wrangler er en favoritt firehjulstrekk sport utility vehicle kjent for sin holdbarhet og eventyrlystne off-road evne. Jeep-entusiaster ofte tilpasse sine biler med større dekk og hjuloppheng heiser for bedre bakkeklaring under grov, steinete terreng leting. 2006 Jeeps med manuelle girkasser kommer med sekstrinns girskifte. Kjennskap til disse utstyr spesifikasjonene gjør at sjåførene å bedre håndtere sine Jeeps on-og off-road og effektivt administrere drivstoff kjørelengde. Girutveksling Beregninger
Gear rotasjoner

Gears fungere å snu rotasjonsretningen, øke og redusere hastigheten rotasjon, flytte roterende bevegelse til en annen akse og holde rotasjonen av to akser synkronisert. Utvekslingen er forholdet mellom antall tenner på to eller flere tannhjul som er koblet med en felles rullekjede. Hvis det er to tannhjul som jobber sammen, jo større utstyr med 23 tenner, og mindre utstyr med 11 tenner, er girutvekslingen 23/11 eller 2.09. Dette forholdet indikerer antall omdreininger mindre utstyr må gjøre for begge girene til å fullføre én full rotasjon.
2006 Jeep Girutvekslinger

2006 Jeep har en annen utstyr ratio for hver av de seks gir og revers hastighet. Når Jeep er i første gir, er girutveksling 4.46. Motoren gjør 4,46 omdreininger for hver omdreining av overføringen. Girutveksling i andre gear er 2.61. Den tredje girutveksling er 1.72. I fjerde gir er forholdet 1,25. Når Jeep er i femte gir, er girutvekslingen en. Motoren og overføring gjør det samme antall omdreininger samtidig. De beveger seg i samme hastighet i femte gir. Den sjette gear er en overdrive giret der overføring utgang dreier raskere enn motoren med en girutveksling på 0,84. Når Jeep er forskjøvet i revers, er girutveksling 4.06.

2006 Jeep utvekslingsforhold er 3.55. For hver 3,55 omdreininger på overføring utgang, jeep hjul gjør en full omdreining. Ved å multiplisere den totale utvekslingsforhold med hver girutveksling, drivere kan bestemme antall omdreininger av motoren gjør for hver rotasjon av hjulene. Girutveksling for første gear er 4.47, derfor vil motoren gjør 15,8 omdreininger for hver rattutslag.

Ved å kombinere girutveksling, dekk og Jeep overføringsanlegg, drivere kan beregne hastigheten på Jeep i hvert gir for bestemt motorturtall, avstanden Jeep vil reise for en omdreining av motoren og drivstoffeffektivitet av Jeep i hvert gir. Denne informasjonen er uvurderlig for entusiaster som planlegger tilpasninger for å hindre tap av drivstofføkonomi og hestekrefter dreiemoment.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117780.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles