Slik fjerner drivstofftanken på en Honda 300 4x4 ATV

Drivstofftanken på en Honda TRX 300 4x4 ligger foran setet, under plast karosserideler. Plasten karosserideler er festet til rammen av Honda ATV med bolter. For å få tilgang til og fjerne bensintanken, tar du bare frontpanel og de fire bolter som fester frontpanelet til rammen. Honda bruker vanligvis en 11 mm bolt, men som kan veksle mellom modellene. Du trenger
Ratchet satt
Fem-gallon bøtte
Nebbtang
Vis flere instruksjoner
en

Fjern de fire boltene som fester fremre høyre og venstre karosserideler til rammen. Boltene vil være lett synlig langs kanten av panelet. Bruk skralle og tilsvarende størrelse socket fra skralle satt til å fjerne boltene.
2

Dra høyre og venstre karosserideler utenfor rammen av Honda. Slå gassen ventilen mellom drivstofftanken og forgasseren til "Off" posisjon.
3

Place de fem-gallon bøtte under forgasseren. Hjelp av en tang, komprimere den lille metallklemmen som fester drivstoff slangen til toppen av forgasseren. Trekk slangen ut av forgasseren og tapp drivstoffet i en bøtte.
4

Bruk en skralle sett, fjern de to boltene som fester drivstofftanken til rammen på toppen av drivstofftanken. Trekk drivstofftanken utenfor rammen av Honda ATV.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117798.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles