Hvordan justere Elektriske Trailer Bremser

Hvis du slepe en stor tilhenger, for eksempel en bil tilhenger, campingvogn eller et lukket utility trailer, vil du trenger ekstra bremsing i tillegg til din slep bilens bremser til å bremse ned og stoppe trygt og effektivt. Din slep bilens bremser er bare ikke nok til å få jobben gjort, og derfor din trailer sannsynligvis har elektrisk tilhengerbremser som aktiveres automatisk når man trykker på bremsepedalen. Bremsene styres av en elektronisk brems modul installert i kjøretøyet. Eventuelle brake justeringer nødvendige for å tilhengeren din er gjort ved hjelp av bremsen modulen. Instruksjoner
en

Hitch din trailer til slepet bilen og koble sikkerhetskravene kjeder og den elektriske kontakten. Laste tilhengeren som du ville gjort for normal tauing.
2

Tow traileren minst ¼ mile og gjøre et par stopp for å få bremsene varme opp før eventuelle justeringer foretas.

3

Accelerate gradvis til rundt 25 miles per time. På trykket av gassen og kysten på flat vei. Påfør bremsene på tilhengeren ved å skyve bremsen modulen spaken til høyre. Vær oppmerksom på at bremsene på tilhengeren bør bremse hele riggen ned gradvis uten å gripe.
4

Juster følsomheten av bremsene ved hjelp av tommelhjulet på bremsen modulen hvis bremsene på tilhengeren ikke bremse hele riggen ned . Drei rattet med klokken for å legge til mer bremsekraft.
5

Accelerate til 25 miles per time og bruke bremsene med bremsepedalen. Juster rattet på bremsen modulen i mot klokka hvis bremsene på tilhengeren er gripe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117568.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles