Hvor å Endre Oil i 2003 i en Rincon

The 2003 Honda Rincon er en stor 4x4 all-terrain vehicle (ATV). Motoroljen som er brukt i denne modellen er en Honda firetakts ATV motorolje. På undersiden av motoren er en metallplugg i midten av motoren. Dette er oljepluggen. På siden av motoren er en liten svart plastlokk som sier "OIL." Dette er hvor du helle den nye fire-takts motor olje inn i motoren. Du trenger
Drensvannsoppsamler
Ratchet satt
unbrakonøkkel
trakt
Fire-takts motorolje
Vis flere instruksjoner
1

Start Rincon er motoren for å varme motoroljen. Varm motor olje renner raskere enn kald motorolje. Plasser renne pannen under tappepluggen. Fjern tappepluggen med skralle sett. La motoren oljen renne ut. Bytt ut bunnpluggen etter oljen slutter å dryppe.
2

Fjern den lille skruen på siden av motorens veivhus med umbraconøkkel. Denne skruen hullet gjør det mulig å vite oljenivået i motoren.
3

Twist av den lille sorte cap som sier "OIL". Sett trakten i det hullet. Hell den firetaktsmotor olje inn i trakten inntil motorolje begynner å komme ut av hullet på den side av motoren. Så snart oljen begynner å komme ut av hullet, erstatte skruen til hullet. Fjern trakten, sett korken på motoren, og starte motoren for å sirkulere ny motorolje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117598.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles