Hvordan koble opp en ATV Winch

Installasjonsprosessen for ATV vinsjer er forskjellig for alle ATV-er, men ledningene prosessen vil være nesten det samme. En vinsj er en nødvendighet for nesten alle typer ATV ridning. Hvis du ikke har en vinsj installert på din ATV du risikerer å bli sittende fast på stien. Du trenger
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Guide den tykke svarte strømledninger fra vinsjen til batteriet. ATV-batterier blir ofte montert under setet. Bruk samme bane som lyset kabling. Lyset ledningene vil føre deg rett til kondensator koblet til batteriet.
2

Monter vinsjen på /av-bryter på håndtaket bar med spenne festet til bryteren. Løsne skruen på brace med skrutrekkeren og skru til skruen når bryteren er i stedet at du vil ha den. Veilede bryteren ledningen til batteriet langs den samme veien som de andre elektriske ledninger.
3

Løsne converter skruen på omformer. Sett vinsjkraft ledningen inn i den omformer og stram skruen. Løsne skruen på omformer for bryteren wire og setter bryteren ledningen inn i den omformer. Trekk til skruen.
4

Løsne kontakten på omformeren merket "Power" ved hjelp av skrutrekkeren. Plasser omformeren inn på positiv effekt stem på batteriet og skru til skruen. Start ATV motor og prøve ut din vinsj.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117699.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles