Den beste måten å bryte den Bead på My ATV Tire

Alle biler, lastebiler, trailere, motorsykler og ATV ha dekk med ulik tykkelse. Av disse kan ATV har de tykkeste, tøffeste dekkene fordi de hoppe, fly, rock, roll, tørketrommel, hinder, dytte ned, opp, rundt og på toppen av steinete, gjørmete terreng. Disse enorme dekkene gjør ATV hva det er. Men disse dekkene er så vanskelig å endre. Det er fordi ATV hjul har en tykk kant og en tung perle å holde dekkene på plass gjennom alle terreng utfordringer. Vanskelighetsgrad
p Det er tøft nok å skifte dekk på siden av veien. Likevel ATV entusiaster har en ekstra styrke som å stri: den betydelige holdbarhet av ATV felger og perler. Oppgaven med å bryte perle er så tøff at noen ATVers sette opp innretninger og apparater du aldri ser på markedet. De skaper tre spaker utført av vekten av en bil rullende bort veden. De mote metall rammer med trinser og vekter, og bruker disse hjemmelagde gadgets å bryte perle og hjulet segl. Det er trenger neppe å gå til alt dette problemer. Det finnes produkter på markedet som kan hjelpe deg hell og sikkert få den sta ATV dekk ut av fast grep av perlen.
Bead Breaker
p Det er en rekke patenterte produkter på markedet for oppgaven. De går av navnene på perle breakers, dekkanten effektbrytere og selv "bærbar dekkanten breaking apparater." Ikke la forvirrende navnet lure deg: de er alle i hovedsak en ryddig metall hendel spesielt designet for å bryte perle på en tøff-i-bryte seglet ATV hjul. Her er hvordan det fungerer. Har en venn eller et familiemedlem på hånden for å hjelpe deg hvis du støter på problemer. Sett vulsten bryter mellom dekket og felgen kanten av hjulet. Skyve bort, utnytte kanten av dekket ut og opp over rattet i felgen. Gå rundt hjulet utføre denne oppgaven. Etter du øve litt muskler, vil dekket faktisk drapere over kanten i stedet for omvendt. Nå gjentas med den andre siden. Du er klar til å endre dekk.
Endre Tire

Smør hjulet rim, begge sider, rundt. Få det nye dekket og legg den over rattet, hele veien. Hekt et dekk jern under leppen av dekket og utnytte den oppover. Gjør dette over hele hjulet. Gjenta fremgangsmåten med den andre siden. Nå blåse opp dekket med luft. Jobben er gjort.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117501.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles