Slik installerer en elektrisk vinsj på en Tilt Bed Car Trailer

Å ha en elektrisk vinsj på en tilhenger er ideelt. Med en vinsj, du nå kan taue alle typer kjøretøy, det være seg deaktivert eller ikke rulle godt, i stedet for å skyve den opp tilt seng. Installere en vinsj er ikke komplisert, og bør ta omtrent en time. I dette tilfellet er tilhengeren en tilt seng modell med en verktøykasse og et separat batteri i verktøykassen. Du trenger
Drill
Drill bits
Målebånd
Permanent markør
Hardware for vinsj selg Electric vinsj
Gummiforing
3/8-inch skralle og socket set
Vis flere instruksjoner
en

Mål bredden på tilhengeren og markere sentrum med sprittusj. Mål på toppen av tilhengeren, nærmest tungen og verktøykassen.
2

Mål sentrum av vinsjen og merk vinsjen med sprittusj. Dette kommer til å bli et referansepunkt for å sammenligne med traileren.
3

Bor festehull for vinsjen ved hjelp av malen som følger med vinsj. Bruk merkene du har gjort for midtlinjer som et referansepunkt slik at vinsjen er sentrert på tilhengeren.
4

Bolt vinsjen på hengeren ved hjelp av 3/8-inch skralle og stikkontakter.

5

Bor et hull i siden av verktøyet boksen og sette inn gummimaljen. Dette er for å beskytte elektriske linjer fra å gni på bart stål og kortslutter.
6

Kjør positive og negative kablene fra vinsjen gjennom hullet i verktøykassen.
7 < p> Koble den røde kabelen til plusspolen på batteriet ved å koble vingemutter på terminalen og plassere ringen terminalen på innlegg, så stramme vingemutter. Gjenta denne prosessen for den sorte ledningen på den negative innlegg av batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117509.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles