Hvordan Sammenlign Youth ATV

Med full - size alle terreng kjøretøy eller ATV blir litt for kraftig eller stor for yngre barn å håndtere, produsenter som Kawasaki og Suzuki tilby mindre ATV designet spesielt for ungdom. Makt

sammenligne ATV ved å matche maskinens kraft til barnets evne . Mindre motorer er egnet for yngre barn, med 50 cc motorer tilgjengelig for barn så unge som seks år gammel. Eldre barn kan være i stand til å håndtere de 90 cc motorer. Ta dem for en prøvetur for å bedømme hvor behagelig de kjører ATV .
Størrelse

Når du kjøper en ATV for barn , bringe barn sammen så han kan se hvordan ergonomi av ATV passer kroppen hans . Små beina kan finne det vanskelig å nå fot- plugger komfortabelt og omvendt, kan hengslete tenåringer være for stor for enkelte maskiner. Spør selger for alternativer med samme motorstørrelse.
Pris og funksjoner

Fordi barn har en tendens til å vokse ting , er prisen på ATV viktig . Se etter en ATV som holder sin valuta for videresalg. Men sikkerhetsfunksjoner er viktig, og de ​​fleste unge ATV tilby en festestropp som slår av motoren hvis barnet faller av , så velg en av disse ATV i stedet for en billigere en uten festestropp .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117756.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles