Slik fjerner en lastebil Top

Lastebil senger er stor for transport av store objekter fra ett sted til et annet, men noen ganger du ønsker ekstra sikkerhet for å holde elementene på plass, så det kan være lurt å installere en topp. Disse er kjent under forskjellige navn, blant annet topper, camper skjell eller bare skjell. De er utmerket for å holde elementer i sengen tørt og trygt. Skulle du bestemmer deg for å ta av bobilen for en eller annen grunn, dette er en enkel prosess, og det kan gjøres med litt hjelp fra en assistent eller to. Du trenger:
3/8-inch skralle og socket satt
1-2 assistenter
Vis flere instruksjoner
en

åpne bakluken og lokket til skallet, deretter krype inni sengen og finne montering klemmer. Det er flere måter en topper kan sikres: c-formet klemmer, tradisjonelle bolter, eller enda en tilpasset klem system. Uansett hvilken metode, de bruker alle boltene.
2

unbolt toppen fra sengen med en 3/8-inch skralle og socket, sette fastspenningsinnretninger til siden, i tilfelle du trenger å gjenbruke dem senere.
3

Sett opp assistentene slik at de er jevnt plassert rundt omkretsen av toppen. Toppen er tungt nok til at det vil kreve minst to personer for å løfte, selv om flere assistenter du har, jo lettere oppgaven vil være.
4

Løft toppen av av lastebilen sengen ved hjelp armer og ben for å ta presset bort fra ryggen, deretter trekke den av og bort fra sengen, være forsiktig med å reise eller skade toppen i prosessen. Sett det forsiktig ned på en trygg overflate hvor det vil være fri fra skade.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117534.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles