2003 Kawasaki 360 Prairie Spesifikasjoner

The 2003 Kawasaki 360 Prairie er en all-terrain vehicle som idrett en rekke komponenter tilgjengelig kun på Kawasaki-modeller. Ifølge ATV anmeldelse nettsted ATV Source, 360 Prairie overføring og bremsesystemer bruker proprietære komponenter som tjener til å sette bilen bortsett fra andre i feltet. Kjøretøyet er også utformet på en enkel måte, slik at det skapes en drivende erfaring som er ukomplisert. Motor og ytelse Specs

2003 Kawasaki 360 Prairie bruker en luftkjølt, fire-takts ensylindret motor med enkel overliggende kamaksler design. Motoren er 22 kubikk inches og har en kompresjonsforhold på 8.3:1. Boring og slaglengde tiltak 3,14 tommer med 2,83 inches. Den all-terrain vehicle bruker en elektrisk starte system selv om det inneholder en manuell rekyl backup i tilfelle systemfeil. 2003-modellen idrett også oppgraderinger til motorens elektronisk kontrollmodul som bistår mekanikere og forhandlere i diagnostisering motorproblemer etter ATV Source hjemmeside.
Transmission and Bremser

Transmission for 360 Prairie er en proprietær "Automatic Power-Drive System" med "Kawasaki Engine Brake Control"-teknologi med høy til lavgir serier og en revers. Den endelige stasjonen for bilen velges mellom en to-wheel drive system og et firehjulstrekk-system med variabel foran differensial kontroll. Doble hydrauliske plater gir bremsekraft for ATV forhjulene mens en lukket, olje-badet multi-disc bremsesystem utfører samme funksjon for bakhjulene.
Ramme og oppheng

stål dobbel vugge fungerer som bilens ramme og har en samlet lengde på 81,3 inches. Akselavstanden måler 49,2 inches. Totalt sete høyde og bredde av ATV måler 35,0 inches og 97,4 inches henholdsvis. Slepekapasitet måler £ 1100, mens den bakre cargo stativet kan bære opptil £ 242

Prairie 360 ​​forstillingen er en 6,7 tommers MacPherson system. Bakhjulsoppheng for bilen bruker en aluminium svingarm med ett enkelt støt og syv tommers pre-load justering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117789.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles