Hvordan legge til Takvinduer for Travel Tilhengere

Det er lett å lage en campingvogn så behagelig som hjemme. En populær måte å gjøre dette på er å legge et takvindu som slipper inn naturlig lys og generelt ser bra ut. Noen takvinduer doble som et sikkerhetsnett luke i tilfelle av en rollover eller som en ventil for ekstra luft. Plus, de er ikke vanskelig å installere, selv om det kan bli en hårete til tider med å være på et høyere høyde. Ellers skal denne installasjonen tar bare noen få timer. Du trenger
Ladder
Permanent markør
Målebånd
Jigsaw med metall kniver
Drill og metall borekroner
Skylight og maskinvare
Clear silikon drivning
3 /8-tommers skralle og stikkontakter
Foam tape
Vis flere instruksjoner
en

Finn området av taket der du vil montere takvindu. Sørg for at det er fritt for elektriske tilkoblinger eller belysning på interiøret.
2

Klatre opp på taket ved hjelp av stigen og posisjon selv hvor du vil hullet for å gå.
3

Marker hullet ved hjelp av målebånd for å finne punktet på taket; bruke permanent markør for å markere hullet. Takvindu kommer med en mal også, så bruke den til å hjelpe deg med å finne de riktige stedene.
4

Bor hull i hjørnene av merkene du har gjort ved hjelp av drill og metall borekroner. Disse må være store nok til å plassere stikksag blad gjennom, så ha det i bakhodet.
5

Klipp ut firkanten med stikksag. Sørg for å holde hånden stødig som mulig slik at kuttet er ikke for stor.
6

Plasser takvindu i hullet og bruke takvindu som en mal for å bore festehull for takvindu .
7

dra av beskyttelsen av skum tape og plassere den på innsiden av leppen på takvindu. Så skrelle den annen backing av, og trykk på takvindu i hullet. Dette er for å hjelpe til med lekkasje.
8

Bolt takvindu i taket ved hjelp av den medfølgende hardware og 3/8-inch Ratchet og stikkontakter. Dette vil stramme takvindu helt i taket, så gjør det så stramt som mulig uten å bryte rammen.
9

silikon kanten av takvindu. Dra fingeren rundt kanten, flatere silikon og forsegling alle kanter. Dette bør værfast utenfor kanten helt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117518.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles