Arkansas DMV lover for registrering av 4 - Wheelers

Lovene om registrering av 4 -hjulinger eller terrengkjøretøy i Arkansas er i hovedsak de samme som de som gjelder registrering av biler i staten. Forskjellen mellom de to er at du må registrere din 4 - hjuling bare én gang - det er ikke nødvendig å fornye registreringen . Når skal Registrer

Du må registrere din 4 - hjuling med Arkansas Office of Motor Vehicles innen 30 kalenderdager kjøpe bilen . Hvis du er på vei inn Arkansas med en 4 -hjuling , må du registrere det innen 30 kalenderdager etablere bosted .
Nødvendige dokumenter

For å registrere din 4 - hjuling , må du være i stand til å produsere visse dokumenter . Disse dokumentene omfatter bilens tittel og regningen for salg , bevis på forsikring og bevis på at ditt fylke assessor har vurdert bilen . Du må også fylle ut og slå i en kjøretøyets registreringsnummer Application ( se Ressurser ) .

Gebyrer og bøter

Deltakeravgiften for en 4 - hjuling er $ 5 , og det er en $ 5 tittel gebyr i tillegg ( per august 2010) . Hvis du ikke registrerer kjøretøy i 30 -dagers tillatte tidsramme , kan du bli bedt om å betale $ 3 gebyr for hver 10 -dagers periode etter fristen . Hvis du ikke betaler moms på tid, vil du bli bedt om å betale moms pluss ytterligere 10 prosent .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117687.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles