Honda Rincon 650 Twin ATV Specs

The Honda Rincon 650 er en del av FourTrax linje av Honda ATV, og har en 650cc motor. Det ble tilbudt 2003-2005, da det ble erstattet med Rincon 680-modellen. Rincon 650 er en full-size ATV som har mange goder, som for eksempel en automatisk girkasse og elektronisk stabiliseringsprogram kontroll. Motor og drivverk Specs

Rincon 650 er utstyrt med en 649cc ensylindret motor som er vannkjølt. Det har en 37 millimeter diameter og elektrisk forgasser varmeapparat system for bruk i kaldere klima. Sin tre-trinns automatisk girkasse (pluss revers) har en hydraulisk momentomformer og elektronisk kontrollenhet som overvåker realtime ytelsen til gasspådrag, ATV hastighet og turtall, blant andre beregninger. Ryttere kan velge manuelt gir fra to trykknapper ved hjelp av overføring er innebygd elektronisk skift program.
Chassis og oppheng

Rincon 650 håndtering systemfunksjoner SUV-inspirert radialdekk størrelse 25 inches av 8 inches med 12 inches bred i front, med 25-tommers med 10-tommers med 12-tommers bakhjul montert på aluminium hjul. En stål perimeter ramme monterer de uavhengige suspensjon poeng å lage en 10-tommers bakkeklaring. Den forstillingen kan tåle 6,9 ​​inches av reiser. Foran og bak trommelbremser gi bremsekraft.

Funksjoner og teknologi

I tillegg til off-road egenskaper, er Rincon 650 utstyrt med en LCD dash instrument panel, gummi girkasse cover, high-density skum sete og lagringskapasitet for opp til 4 liter last. Duell Frontlyktene er også fabrikken utstyr, som er en 14-amp-timers batteri. Beskyttelsesplater og last stativer er montert til grunnmodellen å pakke opp sine off-road krav.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117815.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles