Hvordan Wire en Seven-Pin Trailer Connector

Jo flere funksjoner tilhengeren har, jo mer elektriske tilkoblinger du trenger å gjøre for å bilen som tauer den. Mindre trailere trenger bare ledninger for drift og lisens plate lys, blinklys og bremselys. Tilhengere med elektriske bremser, back-up lys eller en batterilader for annet tilbehør krever mer kabling. En sju-pin trailer kontakten plass til alle funksjoner. For å installere en, må du vite hvordan å finne egnede tilknytningspunkter i bilens ledningsnett, installere snap-lock skjøter og gjøre grunnleggende ledningstilkoblingene. Noen syv-pinners trailer kontakter kommer med ledninger som allerede er festet. Du trenger:
Wire av ulike farger
Wire kutter
Wire stripper
Snap-lock skjøter
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
1 < p> Bruk en snap-lock spleise for å koble en hvit 12-gauge fra en jordledning i bilen for å feste en av de syv-pinners kontakt. Som et alternativ, gjøre en direkte forbindelse til et jordet punkt på understellet i stedet for en jordledning.
2

Bruk en snap-lock spleise for å koble en blå 12-gauge fra tilhengeren brems kontrolleren utgang i bilen for å feste to av de syv-pinners kontakt.
3

Bruk en snap-lock spleise for å koble en brun 16-gauge fra et baklys ledning i bilen for å pin 3 av de syv-pinners kontakt.
4

Koble en svart 12-gauge fra en ledig sikring posisjon på bilens sikring panel til pin 4 av de syv-pinners kontakt. Installer en passende sikring i stikkontakten for din trailer interne lys, batterilader eller annet elektrisk tilbehør som trenger 12 volt. Rådfør deg med trailer brukerhåndboken.
5

Bruk en snap-lock spleise for å koble en gul 16-gauge fra i bilen for å feste fem av de syv-pinners kontakt.

6

Bruk en snap-lock spleise for å koble en grønn 16-gauge fra høyre sving og bremselys ledningen i bilen for å feste seks av de syv-pinners kontakt.
7

Bruk en snap-lock spleise for å koble en lilla 16-gauge fra back-up light wire i bilen til pin 7 av de syv-pinners kontakt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117377.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles