1998 Honda Fourtrax Spesifikasjoner

Honda er en japansk motor og bil selskap som åpnet sine dører i Amerika i 1959. I mange år har selskapet spesialisert seg på små fritidsaktiviteter motorsykler og ATV, og 1998 var intet unntak. Den Fourtrax Foreman S inneholdt mange tekniske spesifikasjoner som gjorde det godt egnet for navigering robuste stier. Engineering

1998 Fourtrax var utstyrt med en 432,6 cc luftkjølt OHV firesylindret motor med gummi demping for å redusere vibrasjoner. Dens boring og slaglengde var 90 mm med 68 mm. Det kom også med en fem-trinns manuell girkasse med en 1750 rpm engasjement punkt og firehjulstrekk. Motoren hadde også en kjølevifte og high-flow oljekjøler å kontrollere temperaturen i motoren og en 310-watts AC generator. Den hadde en slepe kapasitet på opp til 132 pounds på baksiden og 66 pounds på forsiden last stativet.
Suspensjon og Chassis

1998 Fourtrax også omtalt limited- skli foran differensialer, en dobbel-wishbone hjuloppheng og en bakre stål-svingarm fjæring, begge med Showa støtdempere. Fronten leveres med doble hydrauliske trommelbremser og bak kommer med forseglede mekaniske trommelbremser.

Målinger

vekt på rundt 573 pounds, hadde Fourtrax en lengde på 77,2 inches, en bredde på 45,5 inches og en høyde på 45,0 inches. Det hadde også en akselavstand måling av 50,0 inches og en bakkeklaring på 7,5 inches. Drivstofftanken kunne holde 3,2 liter med en 0,7 liter reserve tank.
Stil og brukervennlighet

'98 Fourtrax også omtalt viss komfort og stil alternativer, inkludert trippel lykter for natten riding, boot vakter, store skvettlapper å holde gjørme og annet rusk av ryttere og en kodede sikkerhet tenningslåsen. Fargealternativer inkludert Olive og gul.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/117805.html

Previous:
Next:

Recreational Vehicles