Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan Reset et dekk Monitor på en 2007 Range Rover HSE

The Range Rover HSE (High Spesifikasjon Edition) er en luksus SUV produsert av Land Rover. Flere nye funksjoner ble introdusert for 2007 Range Rover HSE, inkludert en ny elektronisk parkeringsbrems og en standard dekktrykk overvåkningssystem. Dekket monitor i Range Rover bruker elektronikk til å varsle deg når lufttrykket er for lavt eller for høyt. Du trenger
Tire måle
Air tank (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Park din Range Rover på flat mark, slå av motoren og sett på parkeringsbremsen. Parkeringsbremsen i en 2007 Range Rover er elektronisk. Bryteren er plassert på venstre del av rattstammen, under air condition kontrollene. Trekk bryteren bakover for å sette på parkeringsbremsen.
2

Kom deg ut av bilen og skru av ventilen stammen dekselet fra hvert dekk. Fest dekk måle til hvert dekk og måle lesing. Riktig dekktrykk for 2007 Range Rover HSE er 38 PSI for foran og 42 PSI for baksiden.
3

Juster lufttrykket i forhjulene etter behov, og flytte til bakdekkene. Dekk monitor vil lyse hvis dekkene er over eller under-oppblåst. Du må kanskje legge tilstrekkelig luft til dekkene for å bringe den til anbefalt nivå, eller du kan ha for å slippe ut luft. Bruk den motsatte enden av dekket måler for å trykke ned ventilen stammen og slipper luft, hvis det er nødvendig.
4

Bytt ut ventilen stammer i din Range Rover og kjøre bilen i 5 til 10 minutter. Dekket monitor system vil nullstilles når den bestemmer dekkene er på riktig lufttrykk nivå.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101054.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold