Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Slik fjerner Tire Studs

Sette dekk pigger inn i et dekk er ikke akkurat en morsom jobb. Den gir imidlertid litt mer utvalg enn å måtte taste fjerne ett dekk stud etter hverandre. Det er ingen enkel, cut-and-tørr måte å gjøre det. Det er ingen dekk stud fjerning verktøy. Dekk studs har flate hoder mye som negler, og er satt inn i forborede stud hull i slitebanen på et dekk. En stud pistol sprer hullet og setter inn stud ved å trykke på avtrekkeren. Det er ingenting å reversere denne prosedyren annet enn et par av diker, mye tid på hendene og massevis av fasthet. Du trenger
lang håndteres dikesChair
Vis flere instruksjoner
en

sitte ned i en stol og gjøre deg komfortabel.
2

Ta tak i lang håndteres diker (needlenosed tang fungerer ikke) og trekk dekket mot deg slik at den står flatt på slitebanen sin.
3

Sett tuppen av diker forsiktig inn stud hullet og grep dekket stud. Prøv ikke å skjære i slitebanen på dekket. Grip tappen nær toppen, men ned på skaftet av stud. Prøver å trekke den fra hardmetall vil ikke fungere.
4

Lirk /trekke stud ut med dikene som gjelder like deler av forsiktighet og besluttsomhet.
5

Work din vei hele veien rundt slitebanen på dekket for å trekke ut hver stud. Noen dekk kan ta godt over 100 pigger. Det er derfor du sitter i en stol.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100959.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold