Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan kjøpe Yokohama Tires

Dekk har en begrenset levetid. Ikke bare slitasje løpebaner ikke ut, de gummiblandinger svekkes med alderen og kan svikte. Så dekkene må skiftes med jevne mellomrom. Dette er en steg-for-steg guide til hvordan å få det beste sett med Yokahama dekk til bilen din. Instruksjoner
en

Søk etter Yokahama dekk du trenger på Yokahama hjemmeside http://www.yokohamatire.com. Du kan søke etter biltype, bilmodell, dekk eller dekk navn. Bla gjennom alternativene for ditt kjøretøy. Nettstedet vil gi deg en idé om hvilke funksjoner som er tilgjengelige.
2

Klikk på Dealer Locator fanen og velge en forhandler. For personlige vehcles, lar Yokahama nettsiden du søke etter bilen og etter postnummer.
3

Print ut Uniform Tire Quality Grade (UTQG) side ved http://www.yokohamatire com /customer_service /readingtire_utqg.aspx. Yokahama dekk samsvare med UTQG. Testdata er stemplet på sideveggen, og kan gi deg en idé om hvor godt dekkene vil vare.
4

Besøk forhandler og lese UTQG data på dekk. Treadware er et mål på slitebanen holdbarhet. En treadwear rangering på 200 betyr slitebanen slites dobbelt så vel som den standard som er en rangering på 100. Det er også ratings for trekkraft, temperatur motstand, og andre kvaliteter.
5

godtar en pris med forhandleren din. Ikke glem at arbeidet knyttet til installasjon kan øke kostnadene. Det er plass til å manøvrere her i forhandlingene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101285.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold