Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Slik fjerner en Festetappen Nut

Låsing hjulmuttere er en populær tyveri avskrekkende enhet som tilbyr et spesialisert lug mutter per dekk, som krever en adapter for å plassere på lug mutter for fjerning og utskifting prosedyrer. Denne enheten tilbyr en utfordring for potensielle tyver som er interessert i å stjele dekkene og /eller felger fra et kjøretøy. Noen folk som kjøper brukte biler kan finne ut på den harde måten om de har låsing hjulmuttere eller ikke, og de kan oppdage at låsing lug mutter nøkkel aldri ble overført med kjøpet av bilen. Du trenger
Key socket for den enkelte Festetappen mutter
2 - eller 3-tommers lang 1/2-inch stasjonen forlengelse
Festetappen mutter fjerning kit
Pneumatisk slagbormaskin 1/2 -tommers stasjon eller
Stor 1/2-inch stasjonen bryte bar med riktig størrelse 1/2-inch stasjonen socket for slepe nøtter
Punch
Hammer
Benk skrustikke
Show Mer Instruksjoner
en

Inspiser alle mutrene på et kjøretøy før du løfter den. Avgjøre om det er en Festetappen mutter. En Festetappen mutter er konvensjonelt runde med en spesialisert mønster støpt inn foran sentrum av den. Dette mønsteret er avstemt med en spesiell nøkkel som passer over den runde lug mutter og deretter tilbyr samme måling som de resterende hjulmuttere. Med andre ord, bør produsentens hjulmutternøkkel passe det. Nøkkelen for Festetappen mutteren vil bare passe på Festetappen mutter i en posisjon og sete ned i støpt mønster. Hvis en nøkkel er tilgjengelig, så fjerning av slepe nøtter er selvforklarende. Men hvis nøkkelen ikke er tilgjengelig, må du avgjøre om Festetappen mutter kom fra produsenten som originalt utstyr. Hvis dette er tilfelle, kan en ny nøkkel bli kjøpt opp, men dette alternativet er ikke alltid praktisk siden mest sannsynlig ville det må bestilles. Hvis dekket eller hjulet må repareres og tid er viktig, er det eneste andre alternativet for å få en Festetappen mutter fjerning kit. Disse kan lett kjøpes fra mange lokale auto deler butikker eller spesialitet mekanikere verktøy lastebiler, for eksempel Snap-on, MATCO, Cornwell og Mac for å nevne noen.
2

Bestem stil låsing lug mutter på kjøretøyet og sammenligne det med de tilgjengelige alternativene i settet. De fleste settene tilbyr en rekke store adaptere. Husk at du bruker noen av de tilgjengelige adaptere kan medføre betydelig skade på låsing lug mutter og gjenbruk som låsing lug mutter vil mest sannsynlig ikke være et alternativ. Folk som har mistet sine Festetappen mutter nøkler eller aldri visste at de hadde dem noen ganger velger å fjerne Festetappen mutter og erstatte dem med samme størrelse slepe nøtter som er standard på de andre slepe studs.
3

Påfør nærmeste størrelse Festetappen mutter fjerning socket fra settet. En 1/2-inch stasjonen utvidelse vil måtte settes inn i dette og en hammer vil være nødvendig for å hamre dette inn på låsing lug mutter så dypt som mulig. Dette trinnet kommer til å kreve en viss takt og forsiktighet, slik å ikke medføre skade på felgen eller hjulet. Det vil også kreve en viss grad av styrke og fasthet. Du kan ikke bli vellykket første gang eller to, som vil kreve pounding fjerning kontakten på igjen og igjen. Denne handlingen kan også pådra seg noen skader på 1/2-inch stasjonen forlengelse blir brukt på fjerning kontakten du valgte fra Festetappen mutter fjerning kit. I noen tilfeller, pounding på sokkelen direkte kan være nyttig. Forstå det kan være ulike alternativer for valg fra Festetappen mutter fjerning kit. Du må kanskje prøve forskjellige dem til å optimalisere vellykkede resultater.
4

gang flyttingen kontakten har blitt banket inn Festetappen mutter, bruk enten en 1/2-inch stasjonen pneumatisk pistol i revers eller en stor breaking bar med en riktig størrelse 1/2-inch stasjonen socket og prøve å løsne lug mutter. Igjen, dette kan ta flere forsøk med den forståelse at --- jo dypere fjerning kontakten er banket på Festetappen mutter --- jo bedre blir resultatene. Du vil mest sannsynlig trenger å bruke en dor og hammer på en benk skrustikke for å hamre Festetappen mutter ut av fjerning socket.
5

Bestemme riktig fjerning kontakten fra Festetappen mutter fjerning kit er hovedingrediensen til suksess. Selv når korrekt kontakt er valgt, vil det fortsatt være en grad av besluttsomhet og dyktighet. Hvis verktøyet du bruker for å løsne Festetappen mutter slips, må du starte på nytt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100937.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold