Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk i en Saturn Ion

Mellom 2003 og 2007, produsert Saturn den kompakte bilen kalles Ion. Å ta bilen av bilen, sørge for at dekkene på din Saturn Ion er oppblåst til riktig trykknivå. Riktig oppblåst dekk gir bedre gass kjørelengde og styring enn de som er litt for høy eller lav. Du trenger
Tire måle
Vis flere instruksjoner
en

Skaff et dekk trykkmåler fra en auto supply butikken. Du vil finne et bredt utvalg av tilgjengelige alternativer, inkludert digitale dekktrykk målere som faktisk vil lese deg de resultatene slik at du ikke trenger å se på måleren.
2

Sørg for at dekkene er kule før du sjekke trykket. Varme fører luft til å ekspandere, og denne kan kunstig heve avlesningen. For best resultat, sjekke lufttrykket i dekkene først i morgen.
3

Vri caps ut av hver av de ventilspindlene. Disse små, runde biter av plast har en måte å hoppe rundt hvis du slippe dem, så sørg for å holde dem på et trygt sted.
4

Fest trykkmåler med dekkene dine en etter en. Du vet du gjør det riktig når du ikke hører susing kommer fra ventilen stammen. Dette hvesende betyr at luften slipper ut, og at måleren ikke får riktig lesing, så pass på å feste manometer rett til hver av ventilene. Skriv ned hver av de blodtrykksmålingene og sørg for at du merker dem å vite hvilket dekk som hadde som press.
5

Sjekk at lufttrykket i din Saturn Ion er mellom 26 og 34 psi, som er den Anbefalt nivå for denne kompakte bilen.
6

Legg lufttrykket på dekkene som er lav med en luftkompressor eller deflate press fra dekk som har for mye press.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100884.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold