Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk på en Pontiac grand am

The Pontiac Hotel Am er et mellomstore sedan. Bilen ble først introdusert av Pontiac i 1973, og bilene produsert mellom 1985 og 2005 ble alle produsert i Lansing, Michigan. For dem som eier Grand Am, er det viktig at de sjekker lufttrykket i sine biler. Du trenger
Tire måle
Vis flere instruksjoner
en

Lær vektbelastningen på dekkene dine. For å vite om du har riktig mengde trykk i dekkene, må du vite vektbelastningen, som er hvor mye vekt dekkene kan håndtere. Dekkene på 2005 av Grand Am er nummerert P225/50R16 91V. Dette betyr at hver dekk på Grand Am har en vektbelastning på inntil £ 1356. Jo mer vekt du bærer på dekkene dine, jo mer sannsynlig er det å miste lufttrykket.
2

Fjern lokket. På dekket er en stilk med en luft-ventil. Ta av toppen av av denne stammen, slik at luftventilen er synlig. Sett lokket på et trygt sted slik at du ikke mister det.
3

Sett dekk måle hodet på ventilen. Skyv dekk måle til luftventilen. Wiggle måleren rundt til du får den i riktig vinkel på ventilen og så luften hvesende lyden stopper. Vent 2-3 sekunder før du fjerner måleren til å lese dekktrykk.
4

Se på trykkluftmåler og legg merke til lesing. Pontiac anbefaler lufttrykket på dekkene være minimum 26 psi og maksimalt 36 psi. Legge til eller fjerne luft fra dekket dersom den ikke faller i denne serien. Hvis du ikke trenger å legge til eller slippe ut luft fra dekkene, sett korken på stammen.
5

Gjenta trinn 3 og 4 på hver av de andre dekkene å sørge for at riktig mengde luft Trykket er i hver enkelt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100888.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold