Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk på en Acura Integra

Acura Integra er en høy ytelse maskin bygget for fart og skarpe svinger. Men kan du ikke få den høyeste mulige resultater og selv sette liv i fare, hvis lufttrykket i dekkene er ikke riktig. Dette er et sentralt element i å holde Integra opererer på det meste, så du må lære å kontrollere lufttrykket i dekkene og måle belastningsområdet nøyaktig. Du trenger
Tire måle
Vis flere instruksjoner
en

La dine dekk å hvile etter bruk. Du vil ikke få en nøyaktig lese hvis du har kjørt, fordi dekkene varme opp og blås fra vei kontakt og varme. I tillegg oppbevare bilen ut av varme og kulde, som i en garasje, for å få det mest nøyaktige resultatet.
2

Fjern ventilen stammen dekselet fra dekket ditt. Dette er den lille plastlokket som skrur. Disse caps holde fuktighet og skitt fra ventilspindlene. Hvis Integra ikke har noen, er det en smart idé å kjøpe et nytt sett.
3

Ta dekk måle og sjekke dekk press. Din måleren har en åpning i motsatt ende fra der det gir deg målingen. Skyv denne åpningen over ventilen stammen til du får en tett forsegling og du ikke lenger høre luft rømmer.
4

Sammenlign dekktrykket til produsentens anbefalte trykk. Dette er representert ved en rekke tall etterfulgt av forkortelsen for pounds per square inch på kjøretøyet informasjon klistremerke finnes på innsiden av førerens side dørkarmen. Integra anbefaler 28-34psi.
5

Økning eller reduksjon luft basert på om dekkene dine faller over eller under det anbefalte området.
6

Sjekk dekkenes lastområdet hvis du finner din Integra er dekkene gjennomgående lav. Du kan finne din lastområdet på siden av dekket, normalt representert med et tall etterfulgt av en bokstav, for eksempel 95H. Konsultere belastningsområdet diagrammet i brukerhåndboken for å sikre at bilens vekt er ikke for mye for dekkene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100925.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold