Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan beregne Wheel priser

Wheel hastighet er måling av hvor kraftig våren rate (eller styrken på fjærer på en bil) er målt på en av bilens dekk. Derfor er hjulet hastighet enten lik eller mindre enn den faktiske fjæringsgrad fordi fjæren på hjulet komprimerer en mindre mengde enn den fulle vekt fjæren ville. Wheel priser er målt i pounds per tomme. Du trenger
Kalkulator
Vis flere instruksjoner
en

Ta bevegelse forholdet mellom våren og bringe den til den andre makt. Bevegelsen forholdet er egentlig hvor mye sjokk at fjærene kan håndtere. Å finne nummeret, ta kontakt med bilens håndbok eller manual på fjærene som du bruker. I vårt eksempel vil motion ratio være 0,50, noe som betyr at etter at vi ta det til andre makt, er vi igjen med 0,25.
2

Multipliser antall fra Trinn 1 av våren rate. Igjen, kan våren priser bli funnet i bilens manual eller i bruksanvisningen av fjærene som du har installert i bilen din separat. I vårt eksempel vil våren hastigheten være 600 pounds per tomme. Multiplisere det med 0,25 fra trinn 1, og vi sitter igjen med et hjul på 150 pounds per tomme.
3

Multipliser antall fra trinn 2 av synd våren vinkel. Hvis bilen din er å bruke normal vinkel for suspensjon, så dette trinnet kan hoppes over. (Eller, i det minste, vil du ende opp med samme nummer om du gjør dette trinnet eller ikke.) Men hvis bilen har en coilover fjær som benytter en annen vinkel fra vanlige fjærer, så må du gjøre dette for å utgjør denne forskjellen. I vårt eksempel, er vinkelen på våren 80 grader. Synd at vinkelen er 0,9848. Multipliser det med trinn 2 (150) og du får 147,72. Det er bilens hjul rate.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101236.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold