Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk på en Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee er godt kjent for sin evne til å håndtere hektiske urbane liv så vel som ulendt terreng og uforsonlige værforhold. Husk, skjønt, er at riktig vedlikehold av kjøretøyet nøkkelen til optimal ytelse. Dekkene, spesielt, bør få god oppmerksomhet, fordi de gjør det mulig for kjøretøyet å navigere så godt. Du trenger
Tire måle
Vis flere instruksjoner
en

Park SUV på selv bakken og la bilen kjøle seg ned. Unngå varme flater som forårsaker luft i dekkene å blåse. Når dekkene på bilen din er overopphetet, kan du få falske lufttrykk avlesninger. Slik at dekkene på din Grand Cherokee avkjøles i et par timer gir deg best lesing mulig.
2

Gjør deg kjent med dekkene dine, hvis du ikke allerede har. Du kan finne informasjon om kjøretøyet postet i dørkarmen, i hanskerommet eller på innsiden av bagasjeromslokket. For dekk som er blitt endret, kan informasjon om maksimalt tillatt trykk bli funnet på dekkets sidevegg. Dette kan ikke være nyttig, siden du ikke bør vanligvis fylle dekkene til maksimalt trykk. Imidlertid bør dekkene være like nok til den opprinnelige hvis de blir brukt, slik at det anbefalte nivå for de opprinnelige dekk kan det være tilstrekkelig. Jeep anbefaler blåse opp dekkene på Grand Cherokee til 28-36 psi.
3

Ta ut manometer og skru ventilen på dekket. Trykk måleren fast mot ventil åpning, eller annet du hører en hvesende lyd betegner utgivelsen av luft fra dekkene.
4

Les trykkmåling og sammenligne den med spesifikasjonene for dekket i spørsmålet . Hvis for høyt, slipper litt luft ved å trykke forsiktig mot ventilen med kanten av måleren din og skru lokket på igjen. Hvis for lav, skru av lokket på og få bilen til nærmeste bensinstasjon for å legge litt luft.
5

Bruk måleren ofte mens oppblåsing eller deflating. På denne måten vil du ikke overdriv trykkendring. Mindre dette er spesifisert av eierens manualen eller i dekk spesifikasjoner, pass på at trykket er jevn i alle fire dekkene.
6

Gjenta disse trinnene regelmessig en gang i måneden og før langkjøring eller uvanlig tøffe terrenget .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100872.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold