Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk på en Dodge Durango

Hvis riktig omsorg for, kan dekkene vare en lang tid, alt fra 40.000 til 80.000 miles, avhengig av bruk din. Regelmessige dekktrykk sjekker vil hjelpe dekkene på din Dodge Durango utføre for et langt liv. Du trenger
Tire måle
Vis flere instruksjoner
en

sjekke dekkene etter at de er avkjølt. Dette betyr at kjøretøyet ikke bør drives i minst 3 timer. Vente lenger i ekstrem varme. Hvis du tilfeldigvis kommer på bilen og dekkene dine er allerede lavt, sjekke lufttrykket før du kjører til en bensinstasjon for luft og deretter legge den nødvendige mengden av luft for å få det til optimalt trykk så snart du kan. Hvis dekkene dine er allerede flat, er det ikke anbefalt å kjøre på dekk i det hele tatt. I stedet erstatte den med fritiden og ta det med til en autorisert forhandler for reparasjon.
2

Skru ventilen stammen caps fra dekkene og sette dem på et sted hvor du ikke trenger å bekymre deg for dem rulle eller tråkke på dem mens du gjør sjekken.
3

Finn pinnen, som er i midten av ventilen stammen, og plassere måleren direkte på den i en fast og hurtig måte. Hvis du hører susing, tyder dette på at måleren ikke blir presset hardt nok. Bare bruke nok press for å stoppe den hvesende og få en lesning.
4

Sjekk avlesningen som er det siste nummeret vises på indikatoren pinne i den andre enden av måleren som har poppet ut. Sjekk en gang til hvis du ikke er sikker på at du gjorde det riktig.
5

Fyll dekket til mengden av lufttrykket du føler at du trenger å bære belastningen du bærer. Dodge anbefaler dekk på Durango å opprettholde et lufttrykk nivå på 28 til 36 psi.
6

Sjekk alle fire dekk sammen med på fritiden, som lett kan bli glemt. Du hater å trenge den på siden av veien og synes det er flatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100871.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold