Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk i en Nissan Pathfinder

Nissan Pathfinder ble opprinnelig bygget som en mer kompakt SUV. Den senere utviklet seg til en mellomstor SUV. Dekkene på din Pathfinder har anbefalt belastning grenser for hvilke du bør følge, samt press nivåer. Her er hvordan du kontrollerer dem. Du trenger
Tire måle
Vis flere instruksjoner
en

Få hendene på et dekk manometer og ser på siden av din førersiden dør for den anbefalte trykknivåene. Nissan anbefaler 28 til 36 psi som et dekk inflasjon i Pathfinder.
2

Park din Pathfinder og la dekkene avkjøles i en time eller så. Kjører rundt, selv for en kort stund, varmer opp dekkene. Når dette skjer, utvider luften inne dekk og forvrenger trykket lesing.
3

Slå de små plasthetter i mot klokka mote å avdekke ventilspindlene. Sett caps i skjortelommen eller på et trygt sted.
4

Påfør dekk manometer til hver av dine dekk. Linje måleren opp i riktig vinkel og bruke riktig mengde kraft for å stoppe hvesende lyd. Måleren stammen vil komme ut viser deg hvor mye lufttrykk som bildekk har. Skriv ned hver av de tallene som du går.
5

Finn ut om du trenger å legge til eller fjerne lufttrykk i dekkene på din Pathfinder ved å sammenligne dagens lufttrykk nivåer med de som anbefales av Nissan.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100892.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold