Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvor å Feilfri Ground i Brake Dust Fra Wheels

Brems støv er en uunngåelig del av å kjøre bil. Det er opprettet når slimhinnen i bremsen er slitt ned av rotoren. Resultatet er et fast, pulveraktig rest som fester seg til hjulene på bilen. Det er viktig å fjerne støv brems for å hindre den fra å tærer på hjulene. Innholdet i bremsestøv er etsende og vil etter hvert svekkes hjulene. Rengjøring bakken brems støv fra hjulene vil beskytte dine hjul og holde dem ser ryddig. Du trenger
Vannslange
Mild oppvaskmiddel
Bucket
Myk svamp
Auto detaljering pensel
Soft filler
Wheel renere
Wash mitt

Vis flere instruksjoner
en

Wet ned hjulet med vann fra en slange. Bruk den sterkeste trykkinnstillingen på slangen for å fjerne løst brems støv.
2

Klem noen dråper mild oppvaskmiddel i en bøtte. Fyll bøtte med vann.
3

Dypp en myk svamp inn i bøtte med såpevann. Tørk hjulet med en svamp og såpevann. Tørk alle kriker og sprekker i hjulene, som bremsestøv vil trolig være lur i disse plassene. Bruk en auto detaljering pensel for å komme inn i vanskelige å nå områder av hjulet.
4

Skyll hjulet med vann fra slangen. Tørk av hjulet med en myk klut for å tørke.
5

Bruk et hjul renere om det fortsatt spor av bremsestøv på hjulene. Spray en sjenerøs belegg av hjulet renere på hjulet. Jevne det ut jevnt på hjulet ved hjelp av en vaske mitt.
6

La hjulet renere å sitte på hjulet i ca fem minutter. Skrubb hjulet med en svamp eller vaske mitt. Bruk auto detaljering pensel til å forsiktig løsne fast-on bremsestøv.
7

Skyll hjulet med vann. Påfør flere hjul renere, om nødvendig, og skrubbe igjen inntil all for bremsen støv er blitt fjernet. Tørk hjulet grundig med en myk klut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101240.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold