Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan Inspiser dekk på en VW Jetta

VW Jetta er en populær firedørs sedan med familier, fagfolk og studenter. Kontroll av dekkene i en VW Jetta hver 3000 miles er en viktig sikkerhetskontroll som hindrer ulykker, flate dekk og forbedrer gass kjørelengde. Du trenger
Tire manometer
Vis flere instruksjoner
en

Se på dekkene for skader, sprekker, buler eller spiker og andre objekter som er innebygd i dekkene. Du bør også sjekke for ujevn slitasje. Ujevn slitasje kan tyde på dekkene trenger rotasjon, er feiljustert eller er over-eller under-oppblåst.
2

Undersøk mønsterdybde på dekkene. Sjekk for dekkslitasje barer-barer i dekkene på tvers av trinnene. Hvis du ser disse, har slitebanen slitt ned og dekk må byttes. Du kan også inspisere slitebanen ved å ta en krone, og setter det inn i dekket groove med Lincolns hodet opp-ned. Hvis du ser alle Lincoln hode, er dekket for slitt og må skiftes ut.
3

Sett et dekk trykkmåler i dekkets ventilen stammen (munnstykket på siden av dekket) til sjekke lufttrykket (PSI) i dekkene når det er kaldt ute og du ikke har brukt bilen i noen timer. Trykk på måleren ned til du ikke hører en susing av luft. Legg merke til lesing. Sjekk klistremerket på førersiden døren for å finne ut hva den maksimale PSI bør være. Nyere modeller av VW Jetta vil fortelle deg et dekk har lavt trykk med et lys på dashbordet.
4

Legg til eller trekk luft til dekkene hvis PSI indikerer det. Når du legger til eller trekker luft fra dekkene, ikke glem å dobbeltsjekke PSI igjen.
5

Erstatt eventuelle nødvendige dekk med riktig størrelse dekk. Du bør også kontrollere eventuelle tidligere eiere har satt riktig størrelse dekk på bilen. Generelt riktig størrelse dekk er 205/55R16, 225/45R17, 225/40R18, 195/65R15 eller 185/60R14 avhengig av året på bilen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100906.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold