Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Slik fjerner en Truck Tire

Enten du trenger å endre et flatt dekk eller bare rotere dekkene, det første trinnet er alltid å fjerne dekket. Når du fjerner dekket, bør du alltid ta hensyn til tilstanden på trinnene. Å kjøre en lastebil på utslitte dekk er ikke den sikreste tingen å gjøre. Lær hvordan du fjerner dekk og være mye nærmere å kjøre en sikker lastebil. Du trenger
Jack
lirke bar
Fireveis skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Finn jack, som vanligvis er i en kupé bak setene i en lastebil. Plasser jekken under på siden av lastebilen og begynner å løfte bilen.
2

Løft lastebil til en høyde som lar deg komfortabelt komme foran på dekket du skal fjerne. Låse jack før du går videre.
3

Ta den lille brekkjern, legge det bak hjulkapsel og press. Dette bør gjøre hjulkapsel pop rett av. Sett hjulkapsel til side, men i nær rekkevidde.
4

Ta fireveis skiftenøkkel og sette den på en av de hjulmuttere. Vri nøkkelen mot klokken bevegelse. Slepe nøtter er vanligvis på svært stramt, så du må kanskje finne en posisjon som gjør at du kan bruke så mye press som mulig.
5

Løsne lug mutter og fjerne det. Plasser den i hjulkapsel slik at den ikke blir borte i garasjen eller i gresset. Fortsett å fjerne slepe nøtter til de er hele av. På dette punktet, kan du trygt fjerne lastebildekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100828.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold