Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan kjøpe Sommer Dekk

De sommerdekk som du tok av i fjor høst er alle slitt ut slik at du trenger å kjøpe noen nye. Kjøpe sommerdekk til bilen din er like viktig som å kjøpe vinterdekk, etter at alle dekkene er det eneste som holder deg på veien. Instruksjoner
en

Sjekk med bilens produsent for størrelsen dekk de anbefaler for din bil. Noen ganger dekk av feil størrelse finne veien til bilen din, så pass på å sjekke for å se hvilken størrelse som er riktig.
2

Besøk din lokale lageret dekk sentrum. Sam `s Club har et bredt utvalg av dekk med gratis dekk rotasjon. Sett ditt medlemskap til å jobbe og kjøpe sommerdekk der.
3

Lese consumerreports.org for sommerdekk ytelse og slitebanen slitasje informasjon. Selv om du vil ha et dekk som fungerer godt, du også ønsker ikke å erstatte dem hver 6000 miles. Consumer Reports gjør uavhengig testing, noe som gir mer nøyaktig forventning om slitebanen-wear livet enn produsentens slitebanen slitasje rating.
4

Betrakt et regn Shedding dekk når du kjøper sommerdekk. Selv om regn dekk koster litt mer, du er mindre sannsynlig å hydroplane med dem, noe som betyr at du er mindre sannsynlig å ha en ulykke.
5

Har dekkene profesjonelt montert og balansert når du kjøper dem. Med mindre du har et dekk mount og balanse maskin i garasjen din, må du la din dekkspesialist få disse sommerdekk på felgen for deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100822.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold