Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan erstatte bil dekk

Hvis du kjører bilen i lengre tid, vil det bli nødvendig å skifte dekk som fulgte med bilen. Den type og stil du får kan være lik den originale dekk, men det vil være en bedre tur hvis du erstatte de gamle dekk med dekk som er tilpasset din livsstil. Instruksjoner
en

Før du kjører til dekk butikken og kjøpe et nytt sett med dekk, først avgjøre om du trenger å skifte dekk. Et dekk er normalt ansett som usikre å kjøre på hvis mønsterdybden er 2/32 av en tomme eller mindre (et nytt dekk har vanligvis 10/32). En rask måte å sjekke dette på er å invertere en krone, og plasser den i slitebanen på dekket. Hvis du kan se toppen av Abraham Lincoln hode, dekkene må skiftes ut.

Ny forskning har anbefalt å gjøre denne testen med en fjerdedel i stedet for en krone. Dekkene vil bli erstattet før, men du vil være i stand til å stoppe raskere på våt asfalt.
2

Når du har bestemt at du trenger nye dekk, må du finne ut hvilken størrelse dekk du trenger. Sideveggen av dine nåværende dekk bør ha størrelse trykket på den, men jeg vil ikke anbefale å bruke denne informasjonen, med mindre du kjøpte bilen helt nytt. Eventuelle tidligere eierne av bilen kan ha kjøpt feil størrelse dekk. Du finner riktig størrelse på dekk plakaten. Avhengig av bil, kan du finne denne informasjonen på kjøretøyet døren kanten, dørkarmen, hanskerom døren, eller drivstoff døren. Størrelsen vil se ut P # # # /# # R # #. For eksempel er min bilens dekkdimensjon P205/65R15.
3 p Som du begynne å se etter dekk, vil du finne at det er mange typer og stiler av dekk. Når du kjøper dekk, prøv å kjøpe dekk som passer dine behov. M & S eller Mud and Snow dekk som er mest populære, og vil sannsynligvis fungere for de fleste. Det er også vinterdekk utviklet for kjøring i snø, slaps, is og kalde tørre motorveier.
P Hvis du bruker bilen for å taue eller hale tunge elementer, vil du ønsker å sjekke belastningen indeksen av dekket. Jo høyere tallet er, jo mer vekt dekket tåler uten ytelse lidelse. Ved siden av lasten indeksen vil være en bokstav som representerer Hastighet. Bokstavene ikke er i orden, men er den laveste rangeringen en Q som representerer en test-hastighet på opptil 100 km /h. Det er aldri anbefalt å overskride fartsgrenser på veiene du kjører.
4

Annen informasjon du kan finne nyttig er dekket av garantien. Noen dekk har ikke en garanti (som vinterdekk og noen høy ytelse dekk). Generelt vil touring dekk har en høyere slitebanen liv garanti. Grunnen er at dekkene er laget av en hardere gummi, og ikke slites så raskt bort. Siden de er laget av en hardere gummi, skjønt, er noen ytelse tapt for svinger og vått vær trekkraft er også ofret.
P Hvis du har en garantisak, vil du betale en forholdsmessig prisen for din neste sett med dekk basert på hvor lenge dine gamle dekk varte i forhold til hvor lenge de var forventet å vare.
5

slutt bør du vurdere utseendet av dekket. Personlig liker jeg et helt sort dekk. Noen mennesker liker dekk med en hvit vegg. Andre mennesker liker hevet hvite bokstaver på sine dekk. Når du shopper for dekk, sørg for å velge et dekk stil som passer deg og din bil personlighet. Vær oppmerksom på at enkelte dekk kan monteres på mer enn én måte. For eksempel kan et dekk med hevet hvite bokstaver kunne monteres slik at bokstavene er mot bilen viser en jevn sort dekk mot utsiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100955.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold