Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk i en Mazda6

Å sørge for at dekkene er riktig lufttrykk er en god måte å forbedre gass kjørelengde og styring kontroll. Få god gass kjørelengde er en viktig del av å spare penger. Her er hvordan du fullfører denne enkle gjør-det-selv-oppgave og sjekke trykket i dekkene av Mazda6 din. Du trenger
Tire måle
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp dekket trykkmåler etter vurderer hvilken som er riktig for deg. Du kan velge mellom flere typer, inkludert de med ringer, de med LCD readouts eller de som vil snakke med deg.
2

La dine dekk å kjøle seg ned i minst flere timer før du sjekke trykket. Kjører rundt vil øke presset fordi varmen utvider luften inni dekkene. La oppgaven for en tidlig morgen, hvis det er mulig.
3

Finn og fjerne alle caps fra ventilen stammer på dekk. Hvis du aldri har gjort dette før, sørg for å slippe dem inn i lommen. Ventil stilk caps er magiske biter av plast som forsvinner for alltid hvis du slippe dem.
4

Jobb deg rundt bilen, sjekke hvert dekk som du går. Skyv dekk manometer til hvert dekk på Mazda6 din. Du må gjøre dette vanskelig, og i riktig vinkel, eller annet du vil høre en hvesende lyd som betyr luft ut av dekkene dine. Når du finner den riktige vinkelen for å kontrollere trykket og hvesende stopp, ta en titt på avlesning. Skriv ned hver press lesing med tilsvarende dekk.
5

Sjekk resultatene mot trykket anbefalt av Mazda. For Mazda6, anbefales det deg å holde lufttrykket mellom 26 og 34 psi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100881.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold