Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hva er slitasje barer på Auto dekk?

Alle dekk produseres i dag har slitasje barer. Disse slitasje barer ligger i mellom dekkmønster og brukes til å identifisere dekkslitasje. Slitasjen bar er støpt litt høyere enn det laveste punktet i dekkmønsteret som ville gjengi dekket med null slitebanen. Funksjon

dekkslitasje barer bidra til å bestemme mengden av dekk slitebanen igjen. Siden slitebanen på dekket er det som skaper trekkraft, er det viktig å ha dekkene inspisert og deres levealder bestemt under hvert vedlikehold utført på bilen.
Egenskaper
< p> Bane slitasje barer ligger i mellom dekkmønsteret rett over bredden på dekket. De ser ut til hver seks til 10 inches (avhengig av størrelsen av dekket) i hele omkretsen av dekket, slik at en inspektør kan fastslå om en del av dekket er nærmere slitasje bar enn en annen. Dette kan tyde på en dårlig belte i dekket eller andre problemer som skaper uvanlig dekkslitasje.
Størrelse

slitasje bar er 2/32 av en tomme høy . Dette betyr at når dekket slitebanen kommer til det punktet av slitasje bar, bare 2/32 av en tomme av slitebanen slitasje er igjen på dekk. Selv om dette kan være OK for tørre kjøreforhold, kan det være potensielt farlig når du kjører i dårlig vær.
Historie

slitasjehastighet bar på dekk ble pålagt å være på hver dekk produsert i USA 1. august 1968.
Hensyn

Ved kontroll av dekk slitebane slitasje barer, sammenligne dybden av slitebanen med en dybde måle og kontrollere på flere steder rundt omkretsen av dekket. Sjekk også for ujevn kant slitasje på dekket, noe som ville indikere mangel på rotasjon eller behovet for en justering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100995.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold