Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Slik leser Car Tire Bane Wear

De finere bil vedlikehold kan virke mystisk for de som ikke er kjent med håndverket. Hvordan, for eksempel, kan en mekaniker ta en titt på bildekk og diagnostisere et problem? Når du vet det grunnleggende, er det relativt eastto lese bil dekk slitebanen slitasje (måten slitebanen på dekket på seg). Ulike typer av slitebanen slitasje er tegn på ulike typer problemer, kan de fleste som blir lett utbedret. Instruksjoner
en

Se etter overdreven treadwear på midten av dekket. Hvis senteret slitebanen viser mer slitasje enn den ytre slitebanen, det nesten helt sikkert betyr at dekket er konsekvent over-oppblåst. For å løse dette problemet, se etter det anbefalte dekktrykket (på sideveggen av dekket ditt) og juster opp dekket til det presset.
2

Se etter overdreven slitebanen slitasje på utsiden av dekket. Hvis utvendig slitebane viser mer slitasje enn den indre løpebane, er det mest sannsynlig forårsaket av konsistent under inflasjon av dekket. Kontroller at lufttrykket i dekkene er i samsvar med produsentens anbefalinger.
3

Look, og føler, for beheng. Feathering er hvor en side av hvert slitebanen slites mer enn den annen side gjør, noe som skaper en avrundet form på den ene side og en skarp kant på den andre. Feathering er ikke alltid synlig, men du kan føle for det ved å kjøre hånden én vei på slitebanen og deretter kjører det den andre veien. Hvis slitebanen føles mye glattere på vei, har du beheng. For å korrigere beheng må du sørge for at hjulet innfelt er riktig.
4

Se etter slitebanen slitasje som er oppstått på bare én side av dekket. Hvis mønsteret er slitt på bare én side da du sannsynligvis har et hjul innretting problem som trenger korrigering.
5

Se etter kopping. Kopping er når små cup-formede fordypninger dannes i slitebanen via slitasje. Kopping er vanligvis forårsaket av utslitte suspensjon komponenter, og å bli korrigert, vil slike deler (sjokk, fjærer, kuleledd) som er utslitt må byttes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100947.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold