Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Slik installerer Tire Studs

Tire studs er små metall pigger satt inn i pre-produsert hull i et vinterdekk utviklet spesielt for dem. Som gjør dekk, dekk pigger kommer i forskjellige størrelser. Jo større og tykkere dekk, den store og bredere dekk stud. De fleste dekk som godtar dekk studs vil utpeke hvilken størrelse stud de tar på produsentens klistremerke på dekkene. Et annet sted for å lete er sideveggen av dekket. Bare sette riktig størrelse dekk stud inn i dekket. Du kan også være lurt å sjekke på statens dekk stud lover før du installerer dem. Noen stater har begrensninger på hva måneder de kan være på kjøretøyet, og noen dem forby helt. Som sjåfør, er det ditt ansvar å kjenne lovene i den tilstanden du kjører i. Du trenger
Air kompressor, og slange og fittings
Pneumatisk stud pistol med kurv og luftslange kopling
passende størrelse pigger
Spray smøremiddel
Needle-nese tang
Vis flere instruksjoner
en

Spray en svært liten mengde smøremiddel i hver stud hull for hvert dekk deg 're spikerslag. Dette vil bidra til sete tappen på riktig sted.
2

Fest stud pistol til en luftslange, og la press for å bygge opp i luften kompressoren.
3

Load stenderne i kurven og spinne kurven for å mate pigger inn i kammeret av stud pistol. Avhengig av størrelsen på pigger, kan du være i stand til å passe et gjennomsnitt på 20 eller så pigger per last. Mindre for større pigger. Hver gang kammeret forsvinner, må du laste kammeret ved å spinne lasten kurv.
4

Trykk tredelt tuppen av stud pistol i hver smurt stud hull i dekket, og trykk på avtrekkeren. Ikke begrave stud for dypt, så du kunne stikke hull på blæren av dekket. Ikke la stud å stikke ut for mye, så vil det mest sannsynlig skrelle ut og fly av gårde fra dekket under tvang mens du kjører.

Du vil tuppen av stud å utvide bare forbi overflaten av dekk. Hvis pigger inn i lasterommet skjeve, bruke nebbtang for å pakke dem ut og prøv igjen.
5

Stud dekket ett hull om gangen. Dette kan utføres på en montert og luftfylte dekk, forutsatt at det ikke er et brukt dekk eller en re-stud. Det er ikke anbefalt å stud gamle dekk som har blitt brukt på veien før.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100948.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold