Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Slik finner du ut Auto Tire Tørr Rot

Ofte når en sjåfør opplever en utblåsning han klandrer dekkprodusenten for å produsere en defekt dekk . Ganske muligens sannheten er at dekket som blåste ut var en gammel dekk som hadde utviklet hussopp og slett ikke lenger kunne håndtere varmen produseres i normal kjøring . Slike varmen raskt bygger seg opp , spesielt i en underinflated tire.To bestemme auto dekk hussopp , er det viktig at eiere av eldre eller sjelden drevet kjøretøy sjekke sine dekk for visuelle ledetråder. Instruksjoner
en

Undersøk sideveggene og tråkker på dekkene dine nøye. Hussopp indikeres av fine sprekker i dekket og ofte er mest merkbar på sideveggen . En alvorlig tørr råtnet dekk også viser sprekker mellom slitebanen ribbeina .
2

Skift dekk som har begynt å tørke råte. Den råtnende svekker dekket dramatisk. Hussopp er vanligvis et tegn på at dekkene er gamle eller har vært dårlig vedlikeholdt . Sprekker, spesielt i slitebanen , indikerer et dekk som blir usikre.
3

Beskytt dine dekk fra hussopp ved å begrense eksponering for sollys . Oppbevar bilen i en garasje når den ikke er i bruk eller dekk til dekk med en UV - bestandig dekselet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101180.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold