Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hva er forskjellen mellom Dekk & Wheels?

Dekk og felger er viktige komponenter av alle kjøretøy som formidler mennesker eller materiell over land. Til tross for deres viktighet, er det ikke uvanlig for folk å forvirre de to. Hjul blir noen ganger feilaktig omtalt som dekk, og dekk som hjul. Wheel Beskrivelse

Wheels er metalldelene som bolt til bilens hub, ofte via en aksel.
Hjulkonstruksjon

Wheels er vanligvis fremstilt av stål eller legering, selv om det er noen moderne hjul som er laget av karbonfiber. Fordi de ikke kommer i kontakt med veibanen overflaten, er hjulene ikke betraktet som en slitasje-og-tåre element, og trenger bare å bli erstattet hvis de blir skadet eller det er et ønske eller behov for en annen størrelse og stil på hjulet.

Tire Beskrivelse

Dekk er de runde foringsrør, vanligvis fylt med luft, som monteres på hjulet. Dekkene er de komponentene som gjør kontakt med veien mens et kjøretøy blir flyttet, eller selv når den er i ro.
Dekkonstruksjon

Dekk er vanligvis laget av en blanding av gummi, nylon og glassfiber. Mens hjulene ikke slites ned, dekk sikkert slites ut over tid fra å bli drevet, og må byttes ut med jevne mellomrom, avhengig av kjørelengde, alder og tilstanden på dekkene, og veien som de fleste av ridning er gjort.

hjul og dekk

bilens dekk er montert sikkert på rattet. For å montere et dekk på et hjul, de to komponentene må være kompatible i størrelse, spesielt i diameter, som må være identiske.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101181.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold