Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan Clean Wheels

Dekk og felger på en bil er områder som er utsatt for den mest smuss og skitt , og er uten tvil den mest ignorerte . Mens en ekte bil buff sannsynligvis følger nøye med på tilstanden hennes hjul og dekk , er det vanlig bilist sannsynlig å overse disse områdene . Men , med noen få enkle trinn, kan du ha dine hjul og dekk skinnende som resten av bilen. Instruksjoner
en

Samle dine rengjøringsartikler . Noen eksperter sier at vann og et mildt vaskemiddel vil fungere best . Hvis du velger en renere spesielt laget for dekk og felger , sørg for å lese etiketten nøye , som noen av rengjøringsmidler på markedet kan føre til misfarging .
2

Bruk en slange med det høyeste trykket du kan få, og spray av overflødig skitt fra dine hjul og dekk . Vask ett dekk på en gang. Dette vil tillate deg å sørge for at de ikke tørker mens du rengjør et annet hjul . Tørket såpe kan forlate flekker på dekk og hjul .
3

Ved hjelp av en butikk klut eller svamp , liberalt bruke såpe og vann blanding og begynne å fjerne skitt buildup . Skrubbe dekk og alle sprekker på deg hjulkapslene . Avhengig av hvor skittent dekkene er , må du kanskje å skylle med en slange og gjenta én eller flere ganger .
4

Vask resten av bilen. Bruk en annen svamp fordi skitt fra dekk kan inneholde små biter av metall som kan lage riper i overflaten av dere kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100813.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold