Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Slik unngår du at et dekk Blowout

Den plutselige deflasjon av et dekk under kjøretøy drift er kjent som et dekk utblåsning. Hvis dette skjer mens du kjører, kan det føre til en alvorlig ulykke som kan være dødelig . Mange vet ikke hvordan du trygt håndtere et dekk utblåsning når det skjer , så det er best å hindre at det skjer i det hele tatt . Instruksjoner
en

Kontroller dekktrykket en gang i måneden . Lavt dekktrykk kan føre til et dekk utblåsning. Kjøp et dekk trykkmåler og regelmessig sette luft i dekkene hvis de blir lav.
2

Undersøk dekkene etter noen form for traume . Hvis du treffer en fortauskant eller kjøre over et objekt i gata , ta deg tid til å inspisere dekkene. Hvis du merker noen uregelmessigheter med dekkene , ta bilen til en mekaniker .
3

Hold deg oppdatert på tilbakekallinger . Registrer deg for å bli varslet om eventuelle tilbakekallinger for dine dekk. Dette kan gi deg beskjed hvis selskapet har opplevd noen problemer med utblåsninger i fortiden.
4

Endre slitt dekk . Overdreven slitasje er en annen grunn til at et dekk kan plutselig slippe ut luften .
5

Få dekkene jevnlig inspisert . En mekaniker kan inspisere dekkene dine og gi deg beskjed hvis de er utslitt , lite trykk eller må endres . Bor på toppen av dekk vedlikehold vil hindre eventuelle fremtidige dekk utblåsninger .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100811.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold