Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan vite når du må skifte dekk

Har du lurt på om hvorvidt det er på tide å skifte dekkene på bilen din? For din egen sikkerhet, er det viktig å bytte dekkene på bilen når de blir for slitt. Det finnes flere metoder å bruke for å hjelpe deg å vite når man skal endre dine dekk. Du trenger
A Penny
Vis flere instruksjoner
en

Først, ta en titt på trådene på dekket. I alle bildekk er vertikale metal band som er under gummi. Undersøke hvert dekk for å se om du ser noen tegn til at dette metallet begynner å komme gjennom. Hvis du kan se en betydelig mengde av dette metallet, er det svært viktig å endre dine dekk. Hvis det ikke er tegn på metallet i det hele tatt, har du sannsynligvis ikke trenger å endre dem ennå.
2

Deretter ta en krone og stokk den i sprekken av slitebanen, opp ned, så at Abe Lincoln hode er vendt mot deg og bakken. Se nøye for å se hvor mye av hodet du er i stand til å se. Ideelt sett vil nesten alle av hodet være skjult bak slitebanen. Hvis du kan se noen av toppen av hodet, er det nok på tide å kjøpe nye dekk. Hvis du kan se alt på hodet, bør du kjøpe dekk snart.
3

Se etter mønstre av slitasje på dekkene. Hvis dekkene er underinflated for en lang periode, ofte vil du se mye slitasje på ytterkantene av dekkene. Hvis de har vært over oppblåst for en stund, vil midten være den mest slitte. Det er viktig å kjøre med skikkelig oppblåst dekk, både for sikkerhet og gass økonomi. Hvis slitasjen er dyp, og penny test og metall bar test mislykkes, får dekkene skiftes ut snart.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101055.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold