Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan finne Age of General Dekk

Generelt Tire ble solgt til tyske dekkprodusenten Continental AG i 1987. Generell Tire eksisterer fortsatt i dag som en del av Continentals amerikanske virksomheten. Siden den amerikanske Department of Transportation (DOT) har gitt dekkprodusenter en standardisert informasjon branding på sideveggen på alle dekk som selges i USA, kan Generelle Dekk produsert før 1987 ikke følge Continentals DOT standardizations. Du trenger
En kalender
Vis flere instruksjoner
en

Finn frem plakett på sideveggen av General Tire. Dette plakk starter med bokstavene "DOT", som indikerer at dekket møtt alle amerikanske føderale standarder på tidspunktet for produksjonen. I 1987, de tre siste sifrene representerer uke og år dekket ble bygget. For eksempel betyr nummer 317 dekk ble gjort under den 31. uken av 1987. De ekstra sifrene representerer produsentens markedsføring koder.
2

Identifiser tiåret dekket ble bygget. I begynnelsen av 1990, lagt Continental en trekant på slutten av DOT å indikere dekkene ble ikke gjort i 1980. Alle dekkprodusenter ble pålagt å oppgi bygge dato for året 2000 ved å øke antall sifre fra tre til fire. Skaff en kalender som tilsvarer de siste sifrene i DOT, som angir produksjonsår. Legg merke til de to sifrene foregående året, og telle uker indikert av disse tallene. For eksempel ble et dekk med fire-sifret dato 0110 bygget i den første uken av 2010.
3

Skift dekk som er mer enn ti år, inkludert reservedekket. I Europa bilprodusenter vanligvis anbefale å erstatte dekk som er mer enn seks år gammel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101262.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold