Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk på en Dodge Ram

Sjansen er at du krever en god del ytelse fra Dodge Ram. Disse lastebilene er laget for å hale og taue ekstremt høye vekter gang på gang. Men du kan være over en enkel steg for å få maksimal ytelse. Mens du kan få hyppige tune ups og oljeskift, kan lufttrykket i dekkene bli ignorert. Passende dekktrykk er direkte knyttet til høy ytelse. Du trenger
Tire måle
Vis flere instruksjoner
en

La din lastebil til å hvile i minst en time i et lukket miljø etter kjøring. Friksjonen av kjøringen skaper en god del av varmen som forårsaker lufttrykket til kunstig gå høy. Venter vil gi deg en nøyaktig avlesning.
2

Inspiser sideveggene på din fremre og bakre dekk for produsentens anbefalte lufttrykk. Dette vil bli gitt i form av PSI med et akseptabelt område av trykk. Dodge anbefaler deg å holde dekktrykket i Ram lastebil mellom 26 og 34 psi.
3

Fjern ventilen stammen caps på hvert dekk ved å skru den lille plast tips. Fjern skitt eller fuktighet fra indre stammen. Dette vil hjelpe deg å oppnå en nøyaktig avlesning.
4

Place din trykkluftmåler fast over ventilen stammen til luften slutter å lekke. Hvis det ikke er susing, da har du en tett forsegling.
5

sammenligne dine målinger og sørge for at de er innenfor de anbefalte Dodge retningslinjer. Enten legge til eller fjerne luft å komme inn i riktig område ved å bruke en luftkompressor.
6

Tenk på din dekkets lastområdet hvis du finner din Ram dekk gjennomgående lav. Du kan finne din lastområdet på siden av dekket. 2008 Dodge Ram leveres som standard med P275/60R20 114S dekk, noe som betyr hvert dekk kan håndtere en last vekt 2640 pounds. Du kan øke eller redusere dekktrykket basert på hvor mye vekt du skal transportere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100878.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold