Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Slik fjerner reservehjulet Fra en Mazda Tribute

Får en flat dekk kan være en frustrerende hendelse, får et flatt dekk og ikke vite hvordan du får tilgang fritiden er enda verre. Mazda Tribute har en unik måte å lagre sine reservehjul, så les videre for informasjon om hvordan du fjerner reservehjulet fra Mazda Tribute. Du trenger
Factory hjulmutternøkkel
Towel
Hansker
Vis flere instruksjoner
en

Slå av motoren og sett på parkeringsbremsen. Parkeringsbremsen skal være engasjert når du jobber bak eller under et kjøretøy. Plasser håndkle på bakken bak den bakre støtfangeren på bilen for å unngå å skitne klærne.
2

Finn jack. Mazda Tribute jack er plassert i bakre lasterom på passasjersiden av bilen. Du må fjerne en plast panel for å få tilgang til den. Jekken skal ha en spesiell hjulmutternøkkel sammen med det som du vil bruke for å slippe reservedekket.
3

Sett hjulmutternøkkel i tilgang hullet på bakre støtfanger. Åpne en body-farget cover med fingeren for å få tilgang til hullet. Vri hjulmutternøkkel mot klokken til reservehjul er sluppet ned på bakken. Vri nøkkelen to eller tre ganger etter at dekket berører bakken for å skape slakk i kabelen.
4

Vri holderen under dekk sidelengs for å løfte den opp fra hullet i midten av reservedekket. Fjern dekket fra under bilen og gjenopprette kabelen til sin opprinnelige posisjon ved å vri hjulmutternøkkel klokken i tilgang hullet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101047.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold