Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

I hvilken Bane Nivå Bør jeg få nye dekk

Loven i de fleste stater er at dekkene må ha minst 2/32 tomme av mønsterdybden. Noen dekk med mønsterdybde slitt under dette nivået vil bli vurdert usikre og vil ikke passere sikkerhetskontroll om de stater som har kjøretøy inspeksjon. Men loven bør ikke være den eneste grunnen til å skifte dekk eller den eneste faktoren du vurdere. Måling mønsterdybde

Selv uten en mønsterdybde gauge, kan du finne ut hvor slitt dekkene er. Først gjøre en visuell sjekk av dekk slitebanen. Hvis du kan se at sporene som kjører mellom slitebaner er på samme nivå som dekkets overflate, er dekket slitt ut.Hvis sporene er ennå ikke selv med overflaten av dekket, bruke en krone å få en omtrentlig mønsterdybde. Sett krone i sporet med toppen av Lincoln hode ned. Hvis toppen av hodet hans er inne under dekk slitebanen dekket har mer enn 2/32 bakdekk. Kontroller mønsterdybden på flere områder rundt og over dekk.
Andre faktorer å vurdere
p Hvis du bor i et område som mottar mye regn eller snø, dekk bæres nær 2/32 bør erstattes. På grunn av deres redusert evne til å kanalisere regnvann ut av sporene i slitebanen, slitte dekk kan hydroplane, eller ri på toppen av vannflaten, slik at du mister kontroll over båten. Slitte dekk også tilby mye mindre trekkraft i snow.In områder med ekstrem kulde, er en god praksis å erstatte dekkene når de er slitt under 4/32 tommers mønsterdybde. Du kan måle dette med en fjerdedel. Du setter ganske enkelt kvartal i sporet med Washingtons hodet ned og sjekke for å se om toppen av hodet er under slitebanen overflaten. Hvis det er, har du minst 4/32 tomme av slitebanen remaining.Tires med været sprekker, kuttskader i sideveggen bør byttes uavhengig av mønsterdybde om noen av dekket stoffet er utsatt.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101151.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold