Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Good Year Tire kjøpeguide

En av de eldste og mest respekterte dekk selskaper i verden er Good Year dekk, som har tilbudt kvalitet dekk i flere tiår. The Good Year Selskapet bistår også sine kunder om hvordan å ta vare på sine bilens dekk ved å tilby Good Year Tire Kjøper Guide. Denne guiden forteller kundene når du skal skifte dekkene, hvordan å sjekke for riktig lufttrykk og råder dem på rekke gode nye dekk Good Year tilbyr for deres merke og modell av kjøretøyet. Trenger nye dekk

Good Year sin Tire Kjøper Guide sier at du bør sjekke trådene på dekkene dine regelmessig for å se om du trenger nye dekk. Det er vanligvis god til å sjekke hver 3000 miles. Sjekk dekkene ved å plassere en krone i dekkets løpebaner. Snu den opp ned slik at Lincoln hode er mot dekk. Hvis du kan se alt av Lincoln hode, så din løpebaner har blitt slitt ned så langt, og du trenger nye dekk.
Dekkvedlikehold
p Som dekkene er dyre og kan være farlig i tilfelle av en utblåsning, er det viktig å vite hvordan å opprettholde dem slik at de varer så lenge som mulig. Good Year anbefaler å rotere dekkene hver 6-8,000 miles slik at slitebanen slitasje er utjevnet. Dekktrykk, hvis bilen ikke gjør det automatisk, bør kontrolleres månedlig, som EPA sier at skikkelig oppblåst dekk er sikrere og mer drivstoffeffektive. Tar tid å ta vare på dekkene dine vil holde deg tryggere og spare penger i det lange løp.
Good Year Tire Technology

TripleTred teknologien har blitt opprettet utelukkende av GoodYear å hjelpe sjåførene som trenger dekk for alle typer værforhold, med en is-sonen for å gripe makten på vinterføre, Aquachutes å flytte vann ut fra under dekk under våte forhold og en tørr sone for normale forhold. SilentArmor Teknologi Dekk er en annen eksklusiv GoodYear teknologi for SUV og lett lastebil drivere. Med et lag av kevlar inne, disse dekkene er vanskelig å punktere på røffe veier og byggeplasser ennå har også en super absorberende lag som hjelper dempe ride.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101049.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold