Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan Inspiser dekk i en Hyundai Santa Fe

The Hyundai Santa Fe er en crossover SUV, noe som betyr at den håndterer som en bil, men det har den størrelsen og allsidigheten til en SUV. Det er viktig at du sjekker dekkene i din Hyundai Santa Fe hver måned eller så. Dekk sjekker bare ta et par minutter og kan forbedre gass kjørelengde og forebygge ulykker. Du trenger
Tire manometer
Vis flere instruksjoner
en

inspisere slitebanen på dekkene dine. Se etter dekkslitasje barer i dekkene på tvers av trinnene. Hvis du ser disse, må dekket skiftes ut. Du kan også ta en krone, og sette det inn i dekket groove med Lincolns hodet opp-ned. Hvis du ser alle Lincoln hode, er dekket for slitt og må skiftes ut.
2

Sjekk dekkenes trykk (PSI) med et dekk trykkmåler når det er kaldt ute og du ikke har brukt bilen. Sett måleren inn i dekkets ventil-stammen (dysen på siden av dekket). Trykk på måleren ned til du ikke lenger høre en susing av luft. Legg merke til lesing på dekk manometer.
3

Finn klistremerket på førersiden dør som gjør at du vet hva den maksimale dekktrykket skal være. Legge til eller trekke luft etter behov. Ikke se på veggen av dekket for riktig PSI. Alltid gå med hva det står på bilens klistremerke.
4

Undersøk dine dekk å sørge for at de er iført jevnt. Slitasje på kantene av dekkene kan indikere henhold inflasjon, mens slitasjen på midten kan indikere et for inflasjon. Hvis du legger merke til rare buler eller ujevne kanter, kan dekkene trenger utskifting og omstilling. Sørg for at du rotere dekkene hvis du merker slitasje i de samme stedene på alle dekkene. Dekk generelt trenger rotere hvert 6000 til 8000 miles.
5

titt på dekkene for skader som sprekker, buler eller spiker. Erstatte eller reparere etter behov. Hvis du ikke er sikker på om et dekk må byttes ut eller patching, snakke med en mekaniker. Når du er i tvil, alltid skifte dekk.
6

Erstatt eventuelle nødvendige dekk med riktig størrelse. Hvis du kjøper bilen brukt, må du kontrollere at den forrige eieren sette de riktige dekkene på SUV. Gå til GoodyearTires å finne ut riktig størrelse dekk for din Hyundai Santa Fe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100902.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold