Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan få en god avtale på dekk

Bil dekk må byttes hver 40 , 60, 80 eller 100 tusen miles . Det er også tider da bildekk må byttes på grunn av leiligheter og jettegryte skader. Uansett omstendighet , vil du finne en best mulig avtale på disse dekkene . Instruksjoner
en

Finn kuponger . Dekk avtaler er offentliggjort i aviser , løpesedler og sendt reklame. Sammenlign annonser for dekkene du ønsker å finne en god avtale.
2

Kjøp fire nye dekk på en gang. Mange dekk butikker vil gi deg en god avtale hvis du kjøper alle fire samtidig . Ring din lokale dekk reparasjon butikker for å spørre om eventuelle tilbud.
3

Gå til søppelplass hvis du ikke trenger dekkene å være ny. Du kan sikkert få billig dekk her . Se etter dekk som har god mønsterdybde igjen på overflaten og er av samme størrelse som de du har tenkt å erstatte.
4

Velg høyere kjørelengde dekk . Jo lenger et dekk er bygget for å vare, jo billigere blir det i det lange løp . Du kan betale $ 100 for et dekk som varer 60 000 miles , men for $ 20 mer kan du få et dekk som varer 100 tusen miles . Hvis du tenker på det i form av å betale ved mile , som er en mye bedre avtale .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100841.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold