Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk i en Nissan Sentra

Opprettholde din Nissan Sentra er en viktig oppgave å holde deg trygg på veien. Dette vedlikeholdet omfatter kontroll bilens dekk press hver gang du drivstoff opp eller når de ser lav. Kjører dekk med lavere enn anbefalt press ikke bare kan redusere gass kjørelengde, men det kan også gjøre dem usikre og lavere forventet levealder. Du trenger
Tire måle
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp et dekk trykkmåler. Du har mange alternativer når det kommer til dette. Hvis du vil ha noe billig, kjøpe en gammeldags måler med en ekstern eller press-utløst pinne. Det finnes også digitale modeller som leser målingen til deg høyt.
2

Cool dekkene ned ved å la bilen på et kjølig sted for en stund. Friksjonen mellom dekket og veien har en innvirkning på målingen. Husk at oppvarmet luft utvides. Du ønsker ikke å måle lufttrykket når dekkene er varme, som det vil forskyve resultatene. Vente over natten og sjekke trykket i morgen, hvis det er mulig.
3

Fjern hettene fra hver ventil stammen. Holde disse på et trygt sted, som de kan gå seg vill veldig enkelt.
4

Skyv trykkmåler i hver ventil stammen og ta notat av målingen. Hvis du hører susing kommer fra ventilen, vet du at du gjør det feil og ikke få en skikkelig måling. Trykk ned hardt nok og i riktig vinkel for best resultat. Skriv ned hver figur og merk hvilket dekk verdien tilhører i tilfelle du trenger å legge til eller fjerne luft.
5

Sammenlign resultatene til figuren levert av produsenten. Dette kan bli funnet på klistremerket på førersiden dør. En 2008 Nissan Sentra 2.0, for eksempel, kommer med dekk skåret på P205/60R15 90H. "P" betyr at dekket er beregnet for personbil bruk. Den "205" er bredden av dekket i millimeter. De "90H" betyr at hvert dekk vil være i stand til å støtte 1,323 pounds eller 600 kilo. Selvfølgelig bør du overholde disse grensene. En belastning som er for tungt legger for mye stress på dekkene, og kan føre til mindre enn optimal ytelse eller skaper dekkene for tømming.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100923.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold