Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Slik bruker du en Tire Bane Dybde Gage

Å sørge for at dekkene har nok løpebane igjen er en viktig del av dekk vedlikehold. Du trenger minimum ett-sekstende av en tomme av dekk mønsterdybde i de fleste stater. Mindre mønsterdybde enn det er utrygt. Sjekke dekk mønsterdybde kan også bidra til å identifisere andre kjøretøy problemer som feil lufttrykk, slitte deler og kjøretøy innretting problemer. Du kan bruke et dekk mønsterdybde gage å måle mønsterdybde på dekkene dine. Følg disse trinnene for å kontrollere dybden av slitebanen omtrent hvert 6000 til 8000 miles. Du trenger
Tire mønsterdybde gage
Vis flere instruksjoner
en

finne ut hvilken type dekk mønsterdybde gage du bruker. De fleste dekk mønsterdybde trykkmålere tiltak i 32nds av en tomme, men noen også måle i millimeter.
2

Bekreft at dekket mønsterdybde gage er korrekt ved å trykke det ned på et hardt, flatt underlag. Det skulle vise null når du presser det mot bakken.
3

Trykk måleskala i gage til den ikke vil gå videre.
4

Sett metalldelen av dekk mønsterdybde gage (sonden) i slitebanen groove, området der det fall ned.
5

Skyv bunnen av dekket mønsterdybde gage ned til det er i flukt med toppen av dekket.
6

Fjern gage forsiktig uten å berøre sonde eller skalaen.
7

Kontroller dekkenes mønsterdybde ved å lese måling på skalaen. Dette er det antall som er i flukt med undersiden av dekkets slitebane dybde manometertrykk. Gjenta trinnene over på fire forskjellige steder på dekk, minst 15 inches hverandre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101111.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold